Atlas-/ en Lumbaalmassage is een korte en doeltreffende massage op een zachte en natuurlijke wijze bij Nek-, Schouder- en Rugklachten

Atlas-LumbaalmassageDe Atlas-/ en Lumbaalmassage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelfgenezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten. 

De Atlas-/ en Lumbaalmassage begint met een behandeltechniek waarmee op een realtief zachte manier het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze gecorrigeerd. Het SI-gewricht is de verbinding tussen het bekken en de wervelkolom. Veel lage rugklachten met uitstraling naar het been, moeite met bukken en zelfs knie-, enkel- en voetklachten worden vaak veroorzaakt door een vastzittend SI-gewricht. Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnloze manier losgemaakt, waardoor de klachten in de meeste gevallen verdwijnen. 

Als gevolg van een vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeidend gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de 'kabels' na korte tijd, waardoor er snel verlichting optreedt. 

De Atlas-/ en Lumbaalmassage is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten. 

 

 

reserveren